search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:43
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Γιάννης Σεβδικαλής: «Πέρασαν από πάνω μου δύο βαγόνια» (Video)

07.02.2024 08:59
sevdikalis-new

Για τη σχέση τους μίλησαν ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου η οποία αναπτύχθηκε έπειτα από τη γνωριμία που είχαν οι δυο τους στο πλαίσιο μιας συνέντευξης σχετικά με το σοβαρό τροχαίο του παραολυμπιονίκη που τού στέρησε τα δυο του πόδια.

Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Γιάννης Σεβδικάλης συγκλονίζει, περιγράφοντας τη στιγμή του ατυχήματος που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

«Ήμουν στο Γκάζι και πήγαινα προς την Ιερά Οδό. Πήγα να περάσω τις γραμμές με το ποδήλατό μου. Κοιτάζω δεξιά και αριστερά, όλα ήταν καλά. Δεν υπήρχε θόρυβος, καμία σήμανση, κανένας φύλακας έξω. Δεν ερχόταν κανένα τρένο. Και ξαφνικά, όταν ξαναγύρισα το κεφάλι μου, το τρένο ήταν δίπλα μου.

Με χτύπησε μετωπικά, με πήρε από κάτω, πέρασαν από πάνω μου δύο βαγόνια. Με κουτρουβαλούσε για 20-25 μέτρα κι εγώ, αφού σταμάτησε τελικά το τρένο, δεν είχα λιποθυμήσει. Δεν πίστευα αυτό που είχε γίνει και ότι ήμουν ζωντανός. Ήταν ένα θαύμα» είπε και πρόσθεσε:

«Σύρθηκα, βγήκα έξω. Τα θυμάμαι όλα, δεν έχασα τις αισθήσεις μου. Αυτό είναι στον οργανισμό. Κάποιοι οργανισμοί κατεβάζουν ρολά, γιατί δεν μπορούν να το αντέξουν. Και κάποιοι άλλοι σε αφήνουν να το δεις, γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα σε βοηθήσει μετά, θα θυμάσαι πράγματα που θα είναι σημαντικά για εσένα, σωματικά και ψυχικά.

Για μένα ήταν πολύ σημαντικό το ότι είχα τις αισθήσεις μου, γιατί κατάλαβα από τι γλίτωσα. Με το που είδα το άσπρο του νοσοκομείου, χαμογέλασα που ήμουν ζωντανός».

Διαβάστε επίσης:

Αιμιλία Υψηλάντη: «Ζω στον κόσμο μου, όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν»

Πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» με το «Ράδιο αρβύλα» στο κατόπι

Κεφάλι στην τηλεθέαση και πάλι από το Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:43