search
ΣΑΒΒΑΤΟ 13.09.2025 06:23
MENU CLOSE

ΥΠΕΞ για την επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα: Παραβιάστηκε η εδαφική κυριαρχία του Κατάρ, ενέργεια αντίθετη με το διεθνές δίκαιο

10.09.2025 12:58
upourgeio_exoterikon

Το υπουργείο Εξωτερικών τοποθετήθηκε για την χθεσινή επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα, κάνοντας λόγο για «παραβίαση εδαφικής κυριαρχίας».

Το ΥΠΕΞ στην ίδια γραμμή με την υπόλοιπη ΕΕ, πήρε αποστάσεις από την κίνηση του Ισραήλ, αναφέροντας πως «εκφράζουμε τη βαθιά μας ανησυχία για την επίθεση στη Ντόχα. Αποτελεί παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας του Κατάρ και είναι αντίθετη με το διεθνές δίκαιο».

Παράλληλα προσθέτει πως «Η Ελλάδα κάνει έκκληση για αυτοσυγκράτηση και επαναλαμβάνει ότι η διπλωματία και ο διάλογος είναι τα μόνα μέσα για την αποκατάσταση της σταθερότητας και την επίτευξη βιώσιμης ειρήνης στη Μέση Ανατολή».

Διαβάστε επίσης:

Blame game κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ για τις πολλαπλές κάλπες – Τι σημαίνει το άνοιγμα Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη και ο παράγοντας Τσίπρας

Κουτσούμπας: Κάθε ένας που θέλει να λέγεται άνθρωπος σήμερα πρέπει να είναι ανοιχτά με το μέρος του Παλαιστινιακού λαού

Γεωργιάδης μετά τη σύλληψη του γιατρού που ζητούσε φακελάκι: Mην υποκύπτετε σε τέτοιους εκβιασμούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.09.2025 01:00