Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο τα ξημερώματα της Κυριακής (19/4) μετά από απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή.
Η αστυνομία και η πυροσβεστική κλήθηκαν στη Συναγωγή Kenton United στο βορειοδυτικό Λονδίνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανέφερε η οργάνωση Community Security Trust (CST).
Η ζημιές ήταν ανεπαίσθητες από τον καπνό σε ένα δωμάτιο, αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε σημαντικές καταστροφές, σύμφωνα με το SkyNews.
Το περιστατικό αυτό έρχεται μια μέρα μετά την εμπρηστική επίθεση σε ένα κτήριο που ανήκε σε εβραϊκό φιλανθρωπικό ίδρυμα επίσης στο βορειοδυτικό Λονδίνο.
Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, δήλωσε ότι οι δράστες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Θα υπάρξει αυξημένη αστυνομική παρουσία στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων σημείων γύρω από εβραϊκούς χώρους λατρείας και επιχειρήσεις» δήλωσε.
Διαβάστε επίσης:
Σοκ στην Πολωνία: Εντοπίστηκαν 148 πύθωνες σε διαμέρισμα στην Κρακοβία – Τρεις συλλήψεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.