Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Φουλ στις μηχανές στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα για την αυριανή εκδήλωση (26/05) στο Θησείο, όπου ο πρώην πρωθυπουργός θα δώσει… όνομα και μορφή στο νέο του πολιτικό εγχείρημα.
Χρησιμοποιώντας μια μελωδία από το μουσικό κομμάτι που θα ακουστεί για πρώτη φορά στην εκδήλωση και που έγραψε ειδικά για τη νέα αυτή προσπάθεια ο Σταμάτης Κραουνάκης ακούγεται για πρώτη φορά σε insta story που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας με την αντίστροφη μέτρηση και το μήνυμα «τώρα είναι η ώρα».
Το ραντεβού του πρώην πρωθυπουργού με τους πολίτες είναι την Τρίτη (26/05) στις 20.00 στο Θησείο.
Δείτε το insta story:

Μπορείτε να το ακούσετε ΕΔΩ
Διαβάστε επίσης:
Άδωνις για ΠΑΣΟΚ: «Τους παρέσυρε ο Δούκας να μην συνεργαστούν με τη ΝΔ» – Η αναφορά σε Χριστοδουλάκη
ΣΥΡΙΖΑ: Βροχή παραιτήσεων – Έφυγε και ο πρώην οικονομικός διευθυντής Θύμιος Γεωργόπουλος για το κόμμα Τσίπρα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.