Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα (27/5) συγγενείς και φίλοι στη Γωγώ Μαστροκώστα που έφυγε από τη ζωή στα 55 της χρόνια, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Συντετριμμένοι έφτασαν από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ελληνικό, τόσο ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας όσο η κόρη τους, η μητέρα της εκλιπούσας, Σπυριδούλα και η αδερφή της που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ξεσπώντας σε λυγμούς.



«Η σορός της Γωγώς έφτασε εδώ στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον άντρα της, τον Τραϊανό Δέλλα. Σπαρακτική φιγούρα η μητέρα της, η οποία κατά την είσοδο της σορού στην εκκλησία φώναζε “καλώς το λουλούδι μου, άγγελέ μου, αστέρι του ουρανού, πέτα ψηλά”. Ήταν μια φιγούρα που μας συγκλόνισε όλους εδώ στην εκκλησία» ανέφερε η ρεπόρτερ Βασιλική Μπασιούρη στον αέρα του Mega.
Από τα πρώτα πρόσωπα που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό για το τελευταίο αντίο ήταν ο στενός φίλος της πρώην γυμνάστριας και μοντέλου, Χάρης Σιανίδης, αλλά και ο Μάκης Τσέλιος.


Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 12:00, ενώ η ταφή θα γίνει στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, τόπο καταγωγής της εκλιπούσας. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στο Ίδρυμα Φλόγα.


Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Με νέα μικρή αστάθεια φεύγει ο Μάιος – Ποδαρικό με 30αρια φέρνει ο Ιούνιος
Θεσσαλονίκη: Παρενόχλησε σεξουαλικά τη σύντροφο 29χρονου και κατέληξε στο νοσοκομείο
ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει – Σώοι οι επιβαίνοντες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.