Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία – Θαλασσαιμία (ΠΑ.Σ.ΠΑ.Μ.Α), την Κυριακή 7/6 (10 πμ) στο Ινστιτούτο Παστέρ, στηρίζει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.
Το ΕΚΕΑ συνδράμει κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την ενημέρωση, την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τη θαλασσαιμία και δρεπανοκυτταρική νόσο, αναδεικνύοντας παράλληλα την ανεκτίμητη αξία της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας για την υγεία και τη ζωή των ασθενών.
Η εκδήλωση της Κυριακής, αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για ενημέρωση, διάλογο γύρω από τις σύγχρονες θεραπευτικές εξελίξεις και ανάδειξη των αναγκών των ατόμων που ζουν με τη νόσο.
Διαβάστε επίσης:
Βολιβία: Κλιμακώνεται η πολιτική κρίση – Αστυνομία και στρατός άνοιξαν αποκλεισμένο δρόμο στη Λα Πας
Η Κίνα γκρεμίζει σιωπηλά τα «αόρατα τείχη» της
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.