Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Mία παύση στο πρόγραμμα της συναυλίας του στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, προκειμένου τόσο ο ίδιος όσο και το κοινό του να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη τον αγώνα της Ελλάδας με τη Λιθουανία.
Όπως βλέπουμε στο σχετικό απόσπασμα, ο τραγουδιστής παρακολουθεί με αγωνία τα τελευταία δευτερόλεπτα και τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στους 4, με το κοινό ξεσπά σε σφυρίγματα και χειροκροτήματα.
«Εντάξει νικήσαμε, να το αφήσω και άλλο;» ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του με πιο… ανεβασμένη διάθεση!
Διαβάστε επίσης:
Μαρία Ιωαννίδου: «Μετά τον θάνατο της μητέρας μου είχα μείνει παράλυτη από τη στεναχώρια»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.