search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:07
MENU CLOSE

Βασιλακόπουλος: Μου στέλνουν «βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου» (video)

01.11.2021 10:31
vasilakopoylos111

Για το περιστατικό στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα και τις απειλές που δέχεται μετά την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχτηκε, μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 «είναι άλλο θέμα να διαφωνείς κι άλλο να μην εφαρμόζεις τον νόμο όπου έχει βάλει η πολιτεία», τόνισε προσθέτοντας ότι «θα γίνουμε ζούγκλα αν ο καθένας κάνει ότι θέλει». Αναφερόμενος στο περιστατικό ο κ. Βασιλακόπουλος είπε πως τους έκανε εντύπωση που δεν έκαναν σε κανέναν έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού στο κατάστημα. Το θέμα στο κατάστημα έθεσε ο κ. Λουκίδης, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, τους είπε πολύ ευγενικά ότι «αυτό που κάνετε είναι επικίνδυνο».

Τότε, υποστηρίζει πως ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τους είπε να φύγουν από το κατάστημα. «Όταν μας έδιωξαν από το μαγαζί, τους είπα ότι αυτό το θέμα θα το βγάλω στα κανάλια» κάτι που προκάλεσε την έκρηξη, πιθανόν του καταστηματάρχη, ο οποίος του είπε «δεν θα σε φοβηθώ» και «με απείλησε ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο».

Ο καθηγητής παραδέχτηκε ότι το τραπέζι πλήρωσε γνωστή φαρμακευτική. «Αν αυτό είναι το μεμπτό να αλλάξει ο νόμος που το επιτρέπει» είπε χαρακτηριστικά.

Τι λέει η πλευρά του καταστηματάρχη

Από το περιβάλλον του καταστήματος, αναφέρουν: «Όταν σηκώθηκαν να φύγουν, άρχισαν να βρίζουν γιατί δεν κάναμε έλεγχο στο τραπέζι τους. Δεν τους επιτεθήκαμε, δεν έπεσε κανένας, απλά τους είπαμε “περάστε έξω κύριοι, φύγετε, δεν σας θέλουμε στο μαγαζί”. Έκατσαν, έφαγαν και μετά από δύο ώρες μας έκαναν σκηνικό. Αν μας το έκαναν στην αρχή, θα τους έβγαζα το καπέλο. Όλο το μαγαζί τους έκραζε, τους έβριζε γιατί ήταν προκλητικοί. Η εταιρεία που τους έκανε το τραπέζι, μας είχε ενημερώσει ότι είναι εμβολιασμένοι. Εμείς κάνουμε κανονικά τους ελέγχους, πάντα. Πριν έρθει η συγκεκριμένη παρέα, πέρασε και η αστυνομία και έκανε έλεγχο, είχαμε μέσα 10 παρέες και είχαμε και έξι που κάθονταν έξω γιατί ήταν ανεμβολίαστοι. Για εμάς έχει λήξει το θέμα».

Απειλητικά μηνύματα

«Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα δέχομαι απειλές για τη ζωή μου και την οικογένειά μου κι ότι θα χρειαζόμουν αστυνομική προστασία. Μου ζητάει η οικογένειά μου να μην ξαναβγώ στα κανάλια» είπε στη συνέχεια ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος που διάβασε στον άερα ορισμένα από τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που του στέλνουν μέσω mail ή social media.

«Ξυπνάει κάποιος στις 6:08 το πρωί και μου στέλνει μήνυμα “Βασιλακόπουλε, ψόφα” και “Πρόσεξε τα λόγια που ξεστομίζει το βρωμόστομά σου, κυριολεκτικά μιλάω θα σε φάει το μαύρο φίδι. Αντε ψόφα, βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου”…» είπε ο καθηγητής.

Διαβάστε επίσης:

Ασπρόπυργος: Φυλάκιση 3,5 ετών στον ιδιοκτήτη της φάρμας με τα σκελετωμένα άλογα (Video/Photos)

«Καμπανάκι» Παγώνη για κορωνοϊο: Ξεκίνησαν οι μεταφορές ασθενών στην Αθήνα από άλλες περιοχές

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 21χρονος που σκότωσε και εγκατέλειψε τον ντελιβερά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31